Uvjeti korištenja

Pregledavanjem Internet ponude na www.intercal.hr, automatski prihvaćate sljedeće uvjete:

1. Sadržaj

Sadržaj dostupan na internetskim stranicama grupe Wietersdorfer sastavljen je s najvećom pažnjom. Međutim, Intercal.hr ili bilo koja treća strana ne jamče za cjelovitost, ispravnost ili prikladnost za posebne svrhe bilo kojeg sadržaja koji se nalazi na ovim web stranicama. Stoga je korištenje sadržaja dostupnih na gore navedenoj web stranici isključivo rizik korisnika.

2. Industrijsko vlasništvo i slična prava

Sav sadržaj koji se nalazi na ovoj web stranici zaštićen je autorskim pravima i na taj način ostaje, osim ako nije drugačije navedeno, intelektualno vlasništvo Intercal.hr-a. Međutim, dozvoljena je upotreba svih podataka sadržanih u njima u privatne, nekomercijalne svrhe. Svaka nedozvoljena upotreba podataka, a posebno pohrana u obliku baza podataka, objavljivanje, umnožavanje ili bilo kakva komercijalna upotreba, uporaba u kontekstu drugog dokumenta ili kao dio drugog materijala ili bilo kakvo objavljivanje podataka trećim stranama djelomično ili u revidiranom obliku zabranjeno je bez izričite prethodne suglasnosti intercal.hr ili Wietersdorfer.com.

Sadržaj nije dopušteno mijenjati na bilo koji način i ne smije se koristiti na drugim web stranicama ili u računalnim mrežama, bez prethodnog pismenog pristanka. Svako korištenje, bilo da je to javno ili komercijalno, zahtijeva odobrenje intercal.hr ili Wietersdorfer.com. Svako kršenje ovih uvjeta podrazumijeva obvezu da odmah uništite sav tiskani ili preuzeti sadržaj. To će biti neovisno o bilo kakvim daljnjim zahtjevima za naknadu s naše strane.

Svi zaštitni znakovi ili oznake imenovani u kontekstu internetske ponude koje bi mogle zaštititi treće strane podliježu propisima odgovarajućeg važećeg zakonodavstva o zaštiti zaštitnih znakova, kao i prava koja imaju relevantni registrirani vlasnici. Upotreba zaštitnih znakova i etiketa na ovoj web stranici isključivo je informativne prirode te ne služi za slobodnu upotrebu.

3. Zaštita podataka

Pregledavanje ove web stranice moguće je bez davanja bilo kakvih osobnih podataka.
Ovim putem vas obavještavamo da je svaki unos osobnih podataka, kao što su imena, adrese ili adrese e-pošte uvijek dobrovoljan i da će se u ovom slučaju vaši podaci obrađivati i koristiti u skladu s važećim nacionalnim i europskim propisima o zaštiti podataka.
intercal.hr ili Wietersdorfer.com čuvat će povjerljivost vaših podataka i neće ih prodavati, iznajmljivati niti stavljati na raspolaganje trećim osobama.

4. Internet usluge

intercal.hr ili Wietersdorfer.com ne snosi nikakvu odgovornost i stoga nije odgovoran za bilo kakav vanjski sadržaj izravno ili neizravno povezan s ove web stranice.

5. Google analitika

Naša web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi takozvane “kolačiće”, tj. tekstualne datoteke pohranjene na vašem računalu koje omogućuju analizu upotrebe web mjesta koje ste posjetili. Podaci generirani na temelju kolačića koji se tiču vaše upotrebe ove web stranice, uključujući vašu IP adresu, bit će preneseni na Googleov poslužitelj u SAD-u gdje će biti pohranjeni. Google će, sa svoje strane, te podatke upotrijebiti za procjenu vaše uporabe web stranice, sastavljanje izvještaja o aktivnostima vezanim uz web mjesto za operatore web mjesta kao i za pružanje daljnjih usluga povezanih s korištenjem web stranice i interneta. Nadalje, Google može proslijediti bilo koje podatke dobivene na ovaj način trećim stranama ako to zahtijeva zakon ili u slučaju da treće strane ove podatke obrađuju u ime Googlea. Međutim, Google ni u kojem slučaju neće povezati vašu IP adresu s bilo kojim drugim Google podacima. Možete spriječiti instalaciju kolačića odgovarajućim prilagodbama softvera preglednika. Međutim, mora se naglasiti da tom slučaju možete biti spriječeni koristiti neke od funkcija ove web stranice. Korištenjem ove web stranice istovremeno pristajete na bilo koju obradu podataka povezanih s vama na gore spomenuti način i u gore spomenutu svrhu. Naša upotreba Google Analytics služi isključivo u svrhu optimizacije zajedno sa specifičnim i prilagođenim dizajnom naših internetskih stranica. Više informacija o tehnologiji koju primjenjuje Google dostupno je na www.google.com/analytics.

Koncept / dizajn / programiranje
ONELOGIN – www.onelogin.at